Gastenboek

Aat en Janny

We hebben een heerlijke week gehad in jullie prachtige huis! Heerlijke wandelingen gemaakt waarna het goed toeven was in de tuin. Bedankt voor alle tips, leuke gesprekken en de lekkere komkommertjes en jam. We hopen dat jullie nog vele jaren kunnen genieten van dit mooie plekje in de Ardèche.

Bernd Jan en Hilda

Wat hebben we genoten afgelopen week van jullie paradijselijke plek! We kwamen om uit te rusten en dat is hier zeker gelukt. Bedankt voor jullie gastvrijheid, heerlijke zelfgemaakte jam, lekkere komkommertjes, pruimen… We hopen dat jullie nog heel lang mogen genieten van deze mooie plek.

Bouke en Annette

Het zit er weer op, er is een eind gekomen aan onze geweldige vakantie. Enorm bedankt voor de complete en gezellige gîte, voor de bloemen die klaar stonden,  de heerlijke jam en de gezellige en mooie fietstocht. En voor de blogs die ons al voorbereid hadden op ons verblijf. Het meest genoten we van jullie tuin, de vele vlinders daar en het stekkie onder de boom in de fijne ligstoelen. Het gaat jullie goed!

Steef en Miep

De twee weken in jullie mooie gîte zijn omgevlogen! We hebben genoten van de prachtige omgeving, de mooie dorpjes en steden, de brocantes in de buurt en wat verder weg. En we hebben dankbaar gebruik gemaakt van de ‘koele’ plekjes in jullie mooie tuin. We hopen dat jullie nog heel wat jaren op deze fijne plek mogen genieten. Dank voor jullie gastvrijheid.

Elisabeth en Job

Het was een heelijke week en dankzij de koele slaapkamer en de schaduwbomen in jullie heerlijke tuin was het goed uit te houden in de tropische temperaturen. Heel veel dank voor jullie gastvrijheid.

Bert en Marianne

We hebben twee heerlijke weken mogen doorbrengen in jullie mooie gîte. We hebben genoten van de fantastisch mooie omgeving, de autotochtjes er doorheen en de wandelingen.  Alhoewel we het lastig vonden om ‘zomaar’ in jullie tuin te gaan zitten hebben we dit toch maar gedaan want die is te mooi om er geen gebruik van te maken. Bedankt voor jullie gastvrijheid en we hopen dat jullie nog heel lang in goede gezondheid mogen genieten van deze mooie stek in de Ardèche.